Stilarter

Børn:

Til de mindste børn danser vi til de nyeste hits fra MGP, Ramasjang og fjernsynet. Til de større børn mixer vi hip hop, funk, showdance, tik tok og på nogle hold også Fortnite. Der indøves små kombinationer ad gangen, så vi efterhånden får trin og musik til at hænge sammen. Børnene lærer deres krop at kende og dansen giver dem en motorisk balance. Formålet er at dygtiggøre eleverne til en senere optræden og ellers har vi det bare sjovt. Forældre får i starten lov at komme ind de første 5-10 min og igen til sidst. Børnene får mest ud af en forældrefri lektion, så det er vores mål.

Kan danses i Esbjerg, Kolding, Ribe, Skjern, Middelfart, Vejen, Strib og Bramming.

Ballet for børn:

Timen starter med små opvarmningsøvelser, som udvikler rytmesansen, koordinering og smidighed. Herefter ballet teknik ved barren med positioner og dernæst over gulv med små hop og drejninger. Ballet er sjov og motiverende, men med fast og disciplinær undervisning. Håret skal være sat op og nobelt træningstøj er påkrævet. F.eks, dragt, strømpebuks og bløde sko/balletsko. Vi slutter altid af med ”et pænt tak for i dag”. Forældre får i starten lov at komme ind de første 5-10 min og igen til sidst. Børnene får mest ud af en forældrefri lektion, så det er vores mål.

Kan danses i Kolding

Funk, Hip hop og Street:

Danseformen er som vi kender det fra musikvideoer indenfor sin genre. Der bliver danset house, hip hop old/new school, locking og poppin. Vi har mange hold til de forskellige aldersgrupper og altid med på beatet. Musikken er super fed og funky.

Kan danses i Esbjerg, Kolding, Ribe, Skjern, Middelfart, Vejen, Strib og Bramming

Allstyles/Urbanstyles:

Der er de sidste mange år kommet en masse nye stilarter og på disse hold vil vi mixe de forskellige Hip Hop genre, således at timen bliver ud to date med de sidste nye moves. En svedig time, som udfordrer de øvede.

Kan danses i Kolding, Esbjerg og Ribe

Girly Style/Hip hop:

Her kan du lære alle de lækre moves. som du oftest ser på diverse musikvideoer med Beyonce, Rihanna, Jennifer lopez og mange flere. Vi vil arbejde med attitude, udtryk og den feminine side blandet med den rå Hip hop. Giv slip på hverdagen og lad os give den gas til masser af nyt musik.

Kan danses i Kolding

Break:

Kendetegnes ved at være mere fysisk og akrobatisk. Break henvender sig primært til drenge, men piger er selvfølgelig også velkomne.

Kan danses i Kolding

Moderne/Contempoary-Ballet:

En uundgåelig time hvis man gerne vil dygtiggøre sig indenfor dansen. Ballet og teknik medfører en fysisk stærk og smidig krop, en forbedret holdning og er grundtræning for de fleste stilarter. Vi laver øvelser ved barren, contractions og release teknik. Trinkombinationer over gulv f.eks. med spring, drejninger, hop og balance m.m. Moderne og ballet er for alle, der gerne vil udforske dansen noget mere. Musikken er lige fra den klassiske musik til percussion soul og stemningsfyldte musikgenre.

Kan danses i Esbjerg, Kolding og Vejen

Jazz moderne/jazzdance:

En livsbekræftende dansetime med kontrol, styrke, fart og flow. Timen består af grundig opvarmning, tekniske øvelser som balancer og smidighed. Trinene sammensættes med løsslupne hofter, rotationer og drejninger. I koreografien sættes der focus på musikalitet, kroppens udtryksform og potentiale. Der bruges inspirerende musik og det allernyeste inden for den elektroniske musikverden, pop og soul.

Kan danses i Esbjerg og Kolding

Showdance:

Dansestilen, der former sig i udtryk og udstråling. Vi danser og laver koreografier indenfor film, showbranchen i bedste Broadway stil som f.eks. udsnit fra bl.a. Grease, Saturday Night Fever, Cats, Cabaret og One m.fl. Vi danser også til musik fra nyere tids musikvideoer og MTV shows.

Kan danses i Esbjerg, Kolding, Middelfart, Ribe, Skjern, Bramming, Strib og Vejen.

Pardans “Vild med dans”:

Efter stor efterspørgsel på pardans fortsætter vi med vore populære hold med moderne selskabsdans. Her gennemgår vi trin for trin i de gense standard og latin danse og vi hygger os med danse til festbrug som swing, twist, jive, salsa m.m. Tilgangen er meget afslappet og for os er det vigtigt, at vi griner, hygger os, får sved på panden og samtidig lærer noget.

Kan danses i Esbjerg, Kolding, Skjern, Ribe, Middelfart og Vejen

“Dancing Queens”:

Vi blander flere forskellige stilarter f.eks Hip Hop/Funk, Disco, Diva-Style og meget mere. Alle kan være med – der bliver leget med nemme trin til god og kendt musik. Her bliver rig mulighed for at få sved på panden i fællesskab med andre voksne 25+. Reglen på holdet er masser af sjov og sang til fed musik.

Danseuddannelse:

Aspirantskolen for jazz, funk og moderne dans. Drømmer du om at blive danser eller professionel koreograf og danselærer, har vi en 1 eller 2 årig grunduddannelse med diplom. Læs mere under Danseuddannelse.

Kort om os

Dance Studie tilbyder professionel danseundervisning til dig og hele din familie. Børn, teen, unge og voksne - begynder som øvede. Skolen har klasser i Funk, Hiphop, Tik Tok Dance, MGP/Ramasjang, Girly Style, Reggaeton, House, Streetdance, Breakdance, Lyrik, Jazz, Ballet, Moderne/Contempoary Dance, Showdance, Musical dance, Performance, MGP, Ramasjang , Pardans – Vil Med Dans, Brudevals og Medi-Yoga på alle niveauer for elever fra 4 år og opefter.

Nyheder

Vi er i flere byer

Det er muligt at danse i en lang række byer: Esbjerg, Kolding, Ribe, Skjern, Strib, Middelfart, Vejen og Bramming.

Kontakt

Hovedansvarlig:

(Administration, events, kurser, Medi-Yoga og personlig udvikling)

Majken Hauge

Tlf: 40968488

Mail: majken@mhdancestudie.dk

CVR: 39358506

Læs mere her


Daglig leder:

(Administration, performance-shows og diverse spørgsmål)

Tanja Høivang

Tlf: 26330377

Mail: tanja@mhdancestudie.dk

Træffes bedst mellem kl. 9.30 og 15.30

Læs mere her