Instruktør

Majken Hauge
40968488

Majken Hauge, indehaver af Dance Studie.

Uddannet koreograf og danseinstruktør. 

Underviser i MGP, Hip Hop, Show, “Dans dig fri” og personlig udvikling i hele landet.  

Dans har fyldt hele mit liv siden jeg var lille. Den har givet mig og giver mig stadig adgang til min indre glæde, spontanitet, kreativitet og følsomhed. Her får jeg lov til at lege og udvikle mig. 

Jeg er uddannet Chok Release Master og til november er jeg færdiguddannet Coach og Terapeut. For tiden er jeg i  fuld gang med at udvikle et nyt koncept på Danseskolen, hvor bevægelse, terapi og personlig udvikling vil stå højest på min synlighed.  

Min passion er at løfte mennesker i flok eller èn til èn gennem dans, bevægelse og terapi. Det er naturens cyklus og via flow Slipper vi Sjælen Fri. 

Er du nysgerrig på hvad jeg ellers tilbyder, er du velkommen til at kigge forbi min nye hjemmeside HER 

Jeg glæder mig til undervise dig i Bramming om torsdagen, samt alle de skønne mennesker jeg vil møde på mine events, workshop og i min klinik.

Tanja Høivang Kristensen
26330377
Tanja Høivang, uddannet koreograf og danseinstruktør hos Dance Studie og underviser i Hip Hop, MGP, Showdance/Musicaldance, Moderne, Fortnite,  tik tok, pardans og er instruktør på vores to konkurrencehold. Tanja startede som instruktør i 2012.
 
Tanja har pt. viet sit liv til dans og arbejder fuld tid på danseskolen. Det kræver mod, lyst, energi og masser af humor, det må man sige hun besidder.
Tanja har deltaget i mange forskellige workshops, forskellige konkurrencer, danset til x faktor finale, optrådt til diverse arrangementer og igennem tiden har hun indtaget mange forskellige typer jobs.
 
Erfaringen er blevet rig på kort tid. Derudover har hun blandt andet haft sine konkurrence hold med til flere finaler både i Operaen i København og Vejle musikteater
Tanja glæder sig til at være i Kolding, Vejen, Ribe og Skjern endnu en sæson.
Mette Jersild Mette Jersild, uddannet koreograf og danseinstruktør og underviser i Pardans.
Mette har fulgt danseskolen siden start, hvor hun startede som elev for 40 år siden.
 
Efter endt uddannelse på danseskolen har Mette undervist henholdsvis fuldtid, deltid og nu på hyggeplan. Ved siden af undervisningen hjælper hun på danseuddannelsen og andre praktiske opgaver.
 
Mette har samtidig taget en cand.merc. og arbejder lige nu fuldtid med markedsføring og sociale medier i Feriepartner MOB.. I dag er Mette tilbage som danselærer og glæder sig til at undervise i Kolding om mandagen.
Freja Marloth Freja er en glad pige med masser af energi og altid et smil på læben.
Freja har danset lige siden hun var helt lille og har en enorm kærlighed til musikken, musikforståelsen og ikke mindst dansen. Hun elsker og nyder dermed også at lege med musikken og musikforståelsen.
 
Freja har gået på sportsefterskole – danselinjen og her har hun modtaget undervisning i jazz, jazz-teknik, ballet, hip hop, afro beat, afro house, contemporary, house, girly og meget mere.
 
Forinden det dansede hun selv ved Dance Studie v. Majken Hauge og glæder sig derfor helt vildt til selv at skulle undervise på den danseskole, hun selv har modtaget undervisning. Freja har gået på danseskolens konkurrencehold i 2 år, og har blandt andet danset i finaler i Vejle musikteater og Operaen i København
Freja underviser i Strib om tirsdagen og Kolding om torsdagen
Saraa Darwiche
Saraa Darwiche har danset hos Dance Studie i 9 år og har elsket dansen lige siden. 
Saraa er stærk indenfor mange stilarter men fordyber sig særligt i hip hop og tik tok. 
 
Saraa er altid frisk på sjov og masser af udfordringer.
Om mandagen i Kolding underviser Saraa i Tik Tok Dance.
Magnus Jensen

Magnus er en energisk og imødekommende dreng. 

Han har selv danset i 4 år, først på musicalefterskole, hvor han prøvede kræfter med ballet, morderne, show, hiphop og breakdance.  

Udover det dyrker Magnus pardans på professional plan, og har deltaget og vundet flere større turneringer. 

Til hverdag går Magnus på gymnasium og bruger det meste af sin fritid på dansen.  

Magnus glæder sig til at tage imod jer om tirsdagen i Kolding. 

Victoria Schmidt
Victoria har danset i 9 år. Hun brænder for at danse og er dygtig indenfor allstyles hip hop, girly style og lign. stilarter. Hun elsker nye udfordringer og har en masse gå-på-mod.
 
Victoria har gået på danseskolens konkurrencehold i 3 år, hvor hun har danset i blandet andet Vejle musikteater og Operaen i København. Efter at have undervist et hold i Kolding i et halvt år, glæder hun sig til at få flere hold efter sommerferien.


Hun har en masse glad energi og glæder sig til at tage imod jer i uge 35 i Kolding om mandagen
Anna Sophie Hansen Anna Stouby Hansen, uddannet danseinstruktør hos Dance Studie og underviser i Hip Hop, MGP og Pardans.
En glad, smilende og empatisk pige, der elsker dans, musik og fitness.
 
Kontakten til eleverne og glæden de får ved at dansen er bare det hele værd.
Anna har også taget den halvårige forberedende danseuddannelse hos Lets dance i Aarhus, hvor hun har danset jazz, ballet, hiphop, show/musical, moderne, hiphop og stepdans. Anna glæder sig til endnu en sæson i Esbjerg og Middelfart.
Matilde Nielsen

Matilde Nielsen, underviser i Hip Hop, Girly Style, All Styles og lyrisk Moderne dans.

Dans har altid været en stor del af hendes liv, da Matilde har danset lige siden hun var barn.

Matilde elsker at udtrykke sine følelser og kreativitet igennem dans, samt at dele hendes danseglæde med en masse skønne mennesker Dans er mit pusterum fra en travl hverdag, et sted hvor jeg kan være mig selv.

Danselokalet fylder mig altid med energi.

Matilde har danset konkurrencedans i 4 år, samt danset i Århus 2 år og i Tyskland 1 år.

I kan møde seje Matilde i Esbjerg om tirsdagen og Kolding om mandagen.

Christina Sap

Christina er  græsk-født danser, koreograf, performer og underviser i øjeblikket baseret i Danmark og Grækenland. 

Hun har en BA i dans fra Professional School of Dance i Thessaloniki Kommune.

Hendes passion for dans begyndte med balletdans, som Christina mener er grundlaget for alt, og udviklede sig til moderne dans og hiphop. 

Hendes koreografiske arbejde er knyttet til principperne for moderne dans, bevægelsen af en krop og udforskningen af det ukendte gennem lyd, følelser og rum. 

Christina har undervist i moderne danseteknikker og improvisation i de sidste 12 år, såvel som ballet og hiphop. På det seneste har hun samarbejdet med forskellige kunstnere i Danmark og produceret kreative projekter om menneskelige forbindelser, bæredygtighed og grønt miljø. 

Som danser, koreograf og skuespiller har hun deltaget i forskellige forestillinger såsom: "Firebird" instrueret af Ester Ambrosino, "Aida" instrueret af Zamira Pasceri, "Faust" instrueret af Katerina Evangelatos, "In the steps of Russian Avant-Garde ” af Soma Os dansekompagni, “Trees” street performance instrueret af Clarice Lima, “Don Quixote de la Mancha” og “Show Me the World” instrueret af Sofia Spyratou, “RENDEZ-VOUS? – Meat me on Facebook” af gruppen ”Ensemble 23” mv.

Christina underviser i Modern/Contempoary og Allstyles for øvede i Kolding om torsdagen.

 

Louise Brændekilde Louise Brændekilde, underviser i Ballet.
Dans betyder rigtig meget for Louise. Efter et voldsomt færdsels uheld er hun kommet rigtig langt ved hjælp af masser af træning på danseskolen og derhjemme.
En rigtig sej og gæv pige, der sammen med dansen får masser af glæde i hverdagen. 
Onsdag er helt klart højdepunktet i ugen.
 
Hun holder meget af at undervise og se elevernes udvikling gennem sæsonen. Elsker at dele sin viden med andre, som har samme interesse.
Ved siden af har Louise for nylig taget uddannelsen til pilates instruktør og har planer om at inddrage denne nye viden i undervisningen.
Louise glæder sig meget til at undervise i Ballet i Kolding.

Instruktør

Kristina Noachsen

Kort om os

Dance Studie har dans for hele familien. Danseskolen tilbyder professionel undervisning til børn, teen, unge og voksne begyndere som øvede. Skolen har klasser i Funk, Hip hop, Fortnite, Tik Tok Dance, Girly Style, Urban Style, House, Allstyles, Streetdance, Breakdance, Poppin, Freestyle, Konkurrence, Jazz, Modern dance, Contempoary, Showdance, Musical dance, MGP, Ramasjang, Pardans, Brudevals og Ballet på alle niveauer for elever fra 4 år og opefter.

Nyheder

Vi er i flere byer

Det er muligt at danse i en lang række byer: Esbjerg, Kolding, Ribe, Skjern, Strib, Middelfart, Vejen og Bramming.

Kontakt

Daglig leder:

Tanja Høivang

Tlf: 26330377

Mail: tanja@mhdancestudie.dk

Træffes bedst mellem kl. 9.30 og 15.30


Hovedansvarlig:

Majken Hauge

Tlf: 40968488

Mail: majken@mhdancestudie.dk

CVR: 39358506