Performancehold!

Kunne du tænke dig at komme på vores Performancehold? 

Har du en masse gå-på-mod og vil du være en del af et fantastisk sammenhold? 

Elsker du at være på scenen og vil du med ud til en masse store oplevelser?

Så er performanceholdet måske noget for dig? 

Vi har haft konkurrencehold i 4 år, men nu udvider vi det og ændrer konceptet. Vi vil sætte mere fokus på at lave nogle fantastiske shows med fede temaer og forskellige stilarter. Vi har igennem tiden stået på mange store scener og prøvet mange forskellige typer af shows, og dette vil vi gerne lægge mere fokus på. Det vil være muligt at booke performanceholdet til at komme og lave shows til forskellige arrangementer, fester, anledninger, teatre mv. hvor vi også kan skræddersy lige præcis det show der bliver ønsket. Kun fantasien sætter grænser.  Vi vil berige vores store opvisninger med nogle flotte tema-shows og vi besøge mange scener og få mange forskellige, store oplevelser.


Vi vil stadig tage til nogle enkelte konkurrencer hvis der er grundlag for dette, men det vil ikke være der vores største fokus ligger

Vores Performancehold er i Kolding:

Teen og unge årgang: fra 2009 og ældre
Børn årgang: 2014-2010


Det er rigtig fedt at gå på Performancehold, men man skal være forberedt på at det også er hårdt. Man skal være tålmodig, viljestærk og være forberedt på at blive presset til det yderste. 

Som forældre er det vigtigt at du også er indstillet på hvad det kræver. Danceshows, opvisninger mm. vil blive afholdt forskellige steder i landet og måske endda udlandet. Transport er i selv ansvarlig for. 

Vi træner hver anden fredag og hver anden søndag. Begge dage om eftermiddagen. Der er mødepligt. Man må være fraværende max 3 gange til træning. Er man væk mere end 3 gange, kan det resultere i at man ikke længere er på holdet. Meddelelse ved udeblivelse af træning skal ske direkte til instruktøren. 

Udeblivelse fra konkurrencer, shows, opvisninger mv. vil resultere i udsmidning af holdet med det samme.

Når sæsonen starter vil hver elev blive opkrævet 2.000 kr.. Pengene vil gå til; tøj, workshops, tilmeldingsgebyr ifb. med konkurrencer og andet der vedrører holdet. 

Er der penge tilovers når sæsonen er slut, vil de blive refunderet. Ligeledes kan der også blive krævet ekstra betaling, hvis de 2.000 kr. ikke har slået til. 

Eleven skal gå på minimum ét hold mere, udover Performanceholdet. Vi anbefaler helt klart at man vælger et hold med fokus på moderne dans og teknik.

Til optagelsesprøven vil der være både hip hop og moderne dans. Det kræver ikke man har erfaringer indenfor begge stilarter - Vi ønsker blot at se hvor den enkelte elev har sine styrker, og arbejde ud fra det.


Lidt praktisk info om optagelsesprøven:
D. 13. august afholder vi optagelsesprøve.

Børn kl.: 15:00-17:00

Teen og unge kl.: 13:00-15:00

Adressen er: Dalbygade 40H, 6000 Kolding


Vi er meget fokuseret på at gøre optagelsesprøven til en god oplevelse for alle. 

Når eleverne kommer vil vi tage billeder af dem med deres navn på. Disse bruges kun til at vi kan huske hvem den enkelte elev er. 

Når billederne er taget går vi ind i salen. Her vil vi varme op og dernæst lærer eleverne en koreografi. 

Efter at have lært dansen, vil de blive bedt om at vise det i mindre grupper - alle andre er inde i den anden sal, så man danser det kun for os instruktører, og ikke holdet. 

Vi henstiller til at forældre ikke sidder og kigger ind i salen under optagelsesprøven. Det kan være en smule nervepirrende for eleverne, hvis der er for mange der kigger med. 

Efter at have danset vil vi slutte af med at tage en lille snak om forventninger, sammenhold mv.

I løbet af nogle dage vil man modtage en mail på om man er gået videre eller ej. Der vil i samme mail blive vedhæftet en kontrakt som skal underskrives og afleveres til instruktøren.Prisen er pr. rate er 592,5 ,-
I måneden er det 395 ,-

Prisen er ikke med i fri træning eller rabatten ved tilmelding af flere hold


For at tilmelde jer optagelsesprøve til Performanceholdet skal i skrive til: Tanja@mhdancestudie.dk 

Følgende informationer skal oplyses: 
- Elevens navn

- Elevens fødselsdag 

- Hvor meget danseerfaring har eleven 

- Mail på forældre og elev 

- Tlf. nummer på forældre og elevKort om os

Dance Studie tilbyder professionel danseundervisning til dig og hele din familie. Børn, teen, unge og voksne - begynder som øvede. Skolen har klasser i Funk, Hiphop, Tik Tok Dance, MGP/Ramasjang, Girly Style, Reggaeton, House, Streetdance, Breakdance, Lyrik, Jazz, Ballet, Moderne/Contempoary Dance, Showdance, Musical dance, Performance, MGP, Ramasjang , Pardans – Vil Med Dans, Brudevals og Medi-Yoga på alle niveauer for elever fra 4 år og opefter.

Nyheder

Vi er i flere byer

Det er muligt at danse i en lang række byer: Esbjerg, Kolding, Ribe, Skjern, Strib, Middelfart, Vejen og Bramming.

Kontakt

Hovedansvarlig:

(Administration, events, kurser, Medi-Yoga og personlig udvikling)

Majken Hauge

Tlf: 40968488

Mail: majken@mhdancestudie.dk

CVR: 39358506

Læs mere her


Daglig leder:

(Administration, performance-shows og diverse spørgsmål)

Tanja Høivang

Tlf: 26330377

Mail: tanja@mhdancestudie.dk

Træffes bedst mellem kl. 9.30 og 15.30

Læs mere her