Lisbeth Bjørn Eriksen har været i branchen siden skolens start i 1980 og derigennem uddannet mange dansere til både ind- og udland. Jeg, Majken Hauge, overtog Danseskolen i 2013 og overtog hermed også ansvaret for at køre uddannelsen videre.

Uddannelse lægger vægt på et bredt kendskab til jazz, modern, funk og showdance.

Vi har 2 gode og lærerige danseuddannelser på henholdvis 10 og 20 måneder.

Skolen forudsætter, at du er fyldt 16 år og har en del kendskab til dansens verden eller gymnastik. For at kunne følge uddannelsen kræver det, at du har gå-på-mod, tålmodighed, viljestyrke og er villig til at samarbejde. Man skal være indstillet på at overskride sine egne grænser både fysisk og psykisk, lære at elske træningen og ikke kun det, man drømmer om. Det kræver hårdt arbejde, så vi forventer åbenhed, energi og koncentration – hver dag.

Som færdiguddannet har du mulighed for at få arbejde som underviser på efterskoler med danse- og dramalinjer, teatre, på aftenskoler, i idrætsforeninger, på private danseskoler eller motionscentre. Desuden kan uddannelsen være et springbræt til videregående uddannelser indenfor teater- og showbranchen, enten som danser eller koreograf. Endelig kan uddannelsen give dig de nødvendige point til optagelse på uddannelser indenfor den sociale sektor.

Tilmelding og optagelse samt eventuelle spørgsmål kan rettes til Majken Hauge på tlf. 40 96 84 88 eller email: majken@mhdancestudie.dk