Majken Hauge, indehaver af Dance Studie.
Uddannet koreograf og danseinstrukt√łr.
Underviser i MGP, Hip Hop, Show, Allstyles, Modern/Contempoary, “Dans dig fri” og personlig udvikling i Esbjerg, Kolding og Bramming.
Min passion er dans, min lidenskab er dans, mit hjerte er dans, mine tanker er dans, mine handlinger er dans, mit sind er dans og min fremtid er dans.
Fremtiden er mere end bare dans – snart er jeg uddannet Chokmaster, Coach og Terapeut. Er i fuld gang med at udvikle et nyt koncept p√• Danseskolen, hvor dans – bev√¶gelse og personlig udvikling vil st√• h√łjest p√• min synlighed.¬†
Tanja H√łivang, uddannet koreograf og danseinstrukt√łr hos Dance Studie og underviser i Hip Hop, MGP Showdance/Musicaldance, Moderne, Fortnite, Pardans og konkurrencehold.
Tanja har pt viet sit liv til dans og arbejder fuld tid på danseskolen. Det kræver mod, lyst, energi og masser af humor, det må man sige hun besidder.
Tanja har deltaget i mange forskellige workshops, forskellige konkurrencer, danset til x faktor finale, optrådt til diverse arrangementer og igennem tiden har hun indtaget mange forskellige typer jobs. Erfaringen er blevet rig på kort tid.
Tanja glæder sig til at være i Kolding, Vejen, Ribe og Skjern endnu en sæson.
Anna Stouby Hansen, uddannet danseinstrukt√łr hos Dance Studie og underviser i Hip Hop, MGP og Pardans.
En glad, smilende og empatisk pige, der elsker dans, musik og fitness.
Kontakten til eleverne og glæden de får ved at dansen er bare det hele værd.
Anna har også taget den halvårige forberedende danseuddannelse hos Lets dance i Aarhus, hvor hun har danset jazz, ballet, hiphop, show/musical, moderne, hiphop og stepdans. Anna glæder sig til endnu en sæson i Esbjerg og Middelfart.
Freja er en glad pige med masser af energi og altid et smil på læben.
Freja har danset lige siden hun var helt lille og har en enorm kærlighed til musikken, musikforståelsen og ikke mindst dansen. Hun elsker og nyder dermed også at lege med musikken og musikforståelsen.
Freja har gået på sportsefterskole Рdanselinjen og her har hun modtaget undervisning i jazz, jazz-teknik, ballet, hip hop, afro beat, afro house, contemporary, house, girly og meget mere.
Forinden det dansede hun selv ved Dance Studie v. Majken Hauge og glæder sig derfor helt vildt til selv at skulle undervise på den danseskole, hun selv har modtaget undervisning.
Freja underviser i Strib.
Louise Brændekilde, underviser i Ballet.
Dans betyder rigtig meget for Louise. Med en del hindringer på vejen er hun kommet rigtig langt ved masser af træning på danseskolen og derhjemme.
En rigtig sej og gæv pige, der sammen med dansen får masser af glæde i hverdagen.
Onsdag er helt klart h√łjdepunktet i ugen.
Hun holder meget af at undervise og se elevernes udvikling gennem sæsonen. Elsker at dele sin viden med andre, som har samme interesse.
Ved siden af har Louise for nylig taget uddannelsen til pilates instrukt√łr og har planer om at inddrage denne nye viden i undervisningen.
Louise glæder sig meget til at undervise i Ballet i Kolding.
Mette Jersild, uddannet koreograf og danseinstrukt√łr og underviser i Pardans.
Mette har fulgt danseskolen siden start, hvor hun startede som elev for 40 år siden. Efter endt uddannelse på danseskolen har Mette undervist henholdsvis fuldtid, deltid og nu på hyggeplan. Ved siden af undervisningen hjælper hun på danseuddannelsen og andre praktiske opgaver.
Mette har samtidig taget en cand.merc. og arbejder lige nu fuldtid med markedsf√łring og sociale medier i Feriepartner MOB.. I dag er Mette tilbage som dansel√¶rer og gl√¶der sig til at undervise i Kolding om mandagen.
Mille Olsen, underviser i Hip Hop med attitude, MGP/Ramasjang, Ballet og Modern/Contempoary for b√łrn.
En gæv pige, der bare sprudler af energi og elsker dansen helt ind til benet.
De sidste 2 år har Mille brugt på forskellige efterskoler med 2 forskellige danselinjer. Her modtog hun undervisning i hiphop, ballet, jazz, showdance, modern/contemporary. Samtidig har hun deltaget i workshops, hvor man lærer at undervise.
Mille har været i Berlin og London for at modtage danseundervisning. Hun har danset med i 2 forskellige musicals, turneret rundt i landet og glæder hun sig rigtig meget til at undervise i Kolding.

Carina Harding, Uddannet danser, instrukt√łr, standard/latin dans og specialfag (disco freestyle, funk, hiphop, showdance samt moderne ballet).
Underviser i MGP, Showdance, Funk og Dancing Queens.
Altid smilende, energisk og i godt hum√łr.
Carina har danset siden hun var 3 år gammel, undervist siden hun var 18 år, bl.a. hos Lena Neben og Marianne Eihilt i Århus. I alle aldre fra 3 år og op til den ældste elev hun har haft på 82 år.
I mange √•r dansede Carina elitekonkurrencedans og mange gode resultater fik holdet i konkurrencer ‚Äď bl.a. 12x dk-mester med showformation.
Carina elsker at jonglere med trin fra forskellige stilarter. Hun kan lide at udfordre sig selv og eleverne. Ofte stiler hun efter at være anderledes.
Dansen er hendes store passion. Som hun siger “dansen g√łr mig til den jeg er”.
Carina ser frem til at undervise i Kolding om torsdagen.
Saraa Darwiche har danset hos Dance Studie i 7 √•r og har elsket dansen lige siden. Hun er deltager p√• flere hold i l√łbet af ugen og samtidig er hun optaget p√• konkurrenceholdet.
Saraa er altid frisk på sjov og masser af udfordringer.
Om mandagen i Kolding underviser Saraa i Tik Tok Dance.
 
Caroline har danset hos Dance Studie i 13 √•r og deltog sidste √•r p√• Konkurrenceholdet. Igen i √•r er hun klar til nye udfordringer med teamet. Caroline elsker is√¶r hiphop og moderne dans. Dans er hendes passion, fordi – som hun siger – “man m√łder s√• mange seje mennesker og jeg bliver inspireret af andre og de forskellige stilarter”.
Hun elsker at blive udfordret og holder af at give den gas, vise attitude og synge med, når hun danser. Caroline sætter stor pris på at få folk til at smile og vise hvad de i virkeligheden kan.
Hendes motto er “man kan altid bare kan lukke sig ind i sin egen lille boble” – bare danse og ikke t√¶nke p√• hvad andre mener og syns. Det er nemlig her vi finder ud af, hvor meget vi egentlig kan og hvad der f√łles rigtig.
Tina er en pige fra en lille by, men med store ambitioner i livet.
Hun findes oftest i et danselokale eller på farten mod en storby for igen at danse.
Hun har danset helt siden hun var lille og besidder forståelse af hiphop, house, commercial, freestyle, girly m.fl. Gennem træning og at undervise i både i ind- og udland har hun fået lov til at finpudse sine teknikker og tilgang til at undervise.
Tina har undervist alle aldersgrupper, og gjort det i et par år. Derudover har hun danset konkurrence og lavet shows siden hun var 15 år.
Hendes st√łrste dr√łm er at kunne leve af at danse!
Tjek hende ud på Insta: @tinamynguy
Tina underviser om mandagen i Esbjerg