Majken Hauge, indehaver af Dance Studie. Uddannet koreograf og danseinstrukt√łr og underviser i Hip Hop, Allstyles, Modern/Contempoary.
Min passion er dans, min lidenskab er dans, mit hjerte er dans, mine tanker er dans, mine handlinger er dans, mit sind er dans, min fremtid er forh√•bentlig dans – ja, det siger vel egentlig ret meget om mig….!  Ellers er det muligt at l√¶se mere info HER
Tanja H√łivang, uddannet koreograf og danseinstrukt√łr hos Dance Studie og underviser i Hip Hop, MGP Showdance/Musicaldance, Fortnite, Pardans og konkurrencehold.
Tanja har pt viet sit liv til dans og arbejder fuld tid på danseskolen. Det kræver mod, lyst, energi og masser af humor, det må man sige hun besidder. Det meste af livet har bestået af dans og efter 7 år som underviser på danseskoloen har Tanja deltaget i mange forskellige workshops, forskellige konkurrencer, danset til x faktor finale, optrådt til diverse arrangementer og har indtaget mange forskellige typer jobs. Erfaringen er blevet rig på kort tid.
Tanja glæder sig til at være i Kolding, Vejen, Ribe og Skjern endnu en sæson.
Anna Stouby Hansen, uddannet danseinstrukt√łr hos Dance Studie og underviser i Hip Hop, MGP og Pardans.
En glad, smilende og empatisk pige, der elsker dans, musik og fitness. Kontakten til eleverne og glæden de får ved at dansen er bare det hele værd.
Anna har ogs√• taget den halv√•rige forberedende danseuddannelse hos Lets dance i Aarhus, hvor hun har danset jazz, ballet, hiphop, show/musical, moderne, hiphop og stepdans. Anna gl√¶der sig til endnu en s√¶son i Br√łrup og Esbjerg og udvider sin undervisning til Middelfart.
Freja er en glad pige med masser af energi og altid har et smil på læben. Freja har danset lige siden hun var helt lille og har en enorm kærlighed til musikken, musikforståelsen og ikke mindst dansen. Hun elsker og nyder dermed også at lege med musikken og musikforståelsen. Hun har gået på sportefterskole på danselinjen og her har hun modtaget undervisning i jazz, jazz-teknik, ballet, hip hop, afro beat, afro house, contemporary, house, girly og meget mere.
Forinden det dansede hun selv ved Dance Studie v. Majken Hauge og glæder sig derfor helt vildt til selv at skulle undervise på den danseskole, hun selv har modtaget undervisning.
Freja underviser i Strib.
Louise Brændekilde, underviser i Ballet.
Dans betyder rigtig meget for Louise. Med en del hindringer p√• vejen er hun kommet rigtig langt ved masser af tr√¶ning p√• danseskolen og derhjemme. En rigtig sej og g√¶v pige, der sammen med dansen f√•r masser af gl√¶de i hverdagen. Onsdag er helt klart h√łjdepunktet i ugen.
Hun holder meget af at undervise og se elevernes udvikling gennem sæsonen. Elsker at dele sin viden med andre, der har samme interesse.
Ved siden af har Louise for nylig taget uddannelsen til pilatesinstrukt√łr og har planer om at inddrage denne nye viden i undervisningen.
Louise glæder sig meget til at undervise i Ballet i Kolding.
Mette Jersild, uddannet koreograf og danseinstrukt√łr og underviser i Pardans og Funky Mamma¬īs.
Mette har fulgt danseskolen siden start, hvor hun startede som elev for 40 år siden. Efter endt uddannelse på danseskolen har Mette undervist henholdsvis fuldtid, deltid og nu på hyggeplan. Ved siden af undervisningen hjælper hun på danseuddannelsen og andre praktiske opgaver.
Mette har samtidig taget en cand.merc. og arbejder lige nu fuldtid med markedsf√łring og sociale medier i Feriepartner MOB.. I dag er Mette tilbage som dansel√¶rer og gl√¶der sig til at undervise i Kolding mandag og torsdag.
Aaron Le, selvlært og underviser i Urban Style, Breakdance, Hip Hop og Girly Style,
Aaron har mange års erfaring indenfor Hip Hop og underviser i stort set alle genre indenfor Hip Hip som f.eks. popping, locking, girly, new style, old school, breakdance og animation. Han har undervist på adskillige danseskoler bl.a. Street Style, HIPS, Balletskolen Holstebro, OURE skolerne m.m. Aaron har også deltaget i adskillige konkurrencer både som koreograf og som danser. Han har bl.a. været med sit crew til europamesterskabet UDO i Skotland hvor de blev nr. 5. Desuden er han manden bag diverse successrige Dance battles i Odense. I Aarons timer er der fokus på udviking, musikalitet, forskellighed og sidst men ikke mindst at have det sjovt.
Mille Olsen, underviser i Hip Hop med attitude, MGP/Ramasjang, Ballet og Modern/Contempoary for b√łrn.
En gæv pige, der bare sprudler af energi og elsker dansen helt ind til benet.
De sidste 2 år har Mille brugt på forskellige efterskoler med 2 forskellige danselinjer. Her modtog hun undervisning i hiphop, ballet, jazz, showdance, modern/contemporary. Samtidig har hun deltaget i workshops, hvor man lærer at undervise.
Mille har været i Berlin og London for at modtage danseundervisning. Jeg har danset med i 2 forskellige musicals, turneret rundt i landet og nu glæder hun sig rigtig meget til at undervise i Kolding.
Tabitha Lessman Hansen, underviser i Hip Hop og MGP.
Tabitha elsker at danse og har gjort det siden jeg kunne g√•. Helt fra lille lavede hun koreografier med vennerne og derefter performe foran for√¶ldre og venner. Hun startede til dans for f√łrste gang p√• efterskolen i √•rene 15/17, hvor hun fik to √•rs undervisning i prim√¶rt hip hop og street – plus en smule house. Sidenhen har hun f√•et mere undervisning i hip hop med attitude og contemporary/moderne ballet. Dans har altid v√¶ret hendes escape fra omverdenen, frirum, vejen til gl√¶de – n√•r der er musik, har hun sv√¶rt ved at st√• stille og gl√¶der sig nu til at videregive hendes danse-passion til en masse danseglade mennesker i Esbjerg hver tirsdag!
Saraa Darwiche har danset hos Dance Studie i 7 √•r og har elsket dansen lige siden. Hun er deltager p√• flere hold i l√łbet af ugen og samtidig er hun optaget p√• konkurrenceholdet.
Saraa er altid frisk på sjov og masser af udfordringer.
Om mandagen i Kolding underviser Saraa i Tik Tok Dance.
 
Patrick Pedersen, uddannet danseinstrukt√łr og koreograf hos MS Funk & Jazz og underviser i Showdance, Modern/Contemporary, Hip hop og Pardans. Patrick har danset hele hans liv og har danset mange forskellige stilarter. Det var derfor ikke sv√¶rt for Patrick, at beslutte sig for, at han skulle v√¶re dansel√¶re. Patrick er en glad og energifyldt dansel√¶rer, som br√¶nder for at videregive dans til andre. Patrick ligger stor v√¶gt i, at man rykker sig personligt i undervisningen og at man f√•r et st√łrre kendskab til sig selv og sine gr√¶nser. Dans for Patrick handler rigtig meget om at kunne udtrykke sig selv igennem bev√¶gelser, hvilket han selv har brugt dansen til igennem sit liv. Man kan derfor se frem til undervisning hvor dansen kommer helt t√¶t p√• kroppen og f√łlelserne.
Patrick skal undervise i Grindsted og Kolding.
Tina er en pige fra en lille by, men med store ambitioner i livet. Hun findes oftest i et danselokale eller p√• farten mod en storby for igen at danse. Hun har danset helt siden hun var lille og besidder forst√•else af hiphop, house, commercial, freestyle, girly m.fl. Gennem tr√¶ning og at undervise i b√•de i ind- og udland har hun f√•et lov til at finpudse sine teknikker og tilgang til at undervise. Hun har undervist alle aldersgrupper, og gjort det i et par √•r. Derudover har hun danset konkurrence og lavet shows siden hun var 15 √•r. Hendes st√łrste dr√łm er at kunne leve af at danse!
Tjek hende ud på Insta: @tinamynguy
Tina underviser om mandagen i Esbjerg