Ny indehaver, Majken Hauge

Dance Studie blev grundlagt af Lisbeth Bjørn Eriksen i 1978, men efter 35 succesrige år, skulle nye kræfter til.

Jeg, Majken Hauge, overtog skolen 1. juli 2013 og det var med stor glæde, at få lov til at føre skolen videre i samme ånd som hidtil.

Vestkysten var mit hjem og efter mange år som turneringsdanser i standard og latin, samt en masse frivillig arbejde i gymnastikforeningen, skulle der eksperimenteres med noget nyt. Mit hjerte førte mig til Kolding og beslutningen om dette ophold tog ikke lang tid. Jeg var solgt. I år 2000 blev jeg færdiguddannet danser, instruktør og koreograf hos Lisbeth Bjørn Eriksen i Kolding med en særdeles vellykket eksamen. Siden denne store dag har min store lidenskab lagt i at undervise på danseskolen. Herudover har jeg koreograferet til adskillige musicals, sommerspil, MGP på DR1, reklamearrangementer og medvirket som danser i forskellige shows, modeshows, revyer m.m.

På danseskolen lægger vi stor vægt på god og solid undervisning med høj kvalitet. Vi betræber os på at dygtiggøre vores elever, men samtidig har vi det sjovt og skaber gode sociale kompetencer. Vores mål er, at alle vender næsen hjem efter en lærerig time med smil på læben.

Vi har i mange år været kendt for vores elevopvisning, hvor alle elever deltager i vores store afslutningsshow på scenen i Vejen, Troldesalen og Tobakken i Esbjerg. Taget er ved at lette med de mange klapsalver, god musik og fantastisk lysshow. Dette arrangement gentager vi hvert år sidst i maj, så glæd jer.

Danseskolen har et stort team med 10 ansatte og tilbyder danseundervisning i 9 forskellige byer.

På glædelig gensyn!

Majken Hauge

Dance Studie

Spørgsmål eller lign. kontakt:
Mail: majken@mhdancestudie.dk
Tlf. nr.: 40968488