DANCE CAMP 2021

Skal du med på Dance Camp i år?

Vi er nemlig igen SÅ klar til at danse med Jer i sommerferien💃😜

Vi skal danse, hygge, svede, grine og meget andet – der bliver god tid til det hele og vi glæder os til at være sammen med Jer, endelig. Der vil blive eksperimenteret med forskellige stilarter, udfordringer på kryds og tværs og vi vil i år sætte mere tid af til samvær, så vi lærer hinanden at kende bedre.

Pris: 800 kr inkl en lille gave

Hvornår: Uge 26 for 7-10 årige og uge 31 fra 11 år

Tid: Fra kl. 8.00-14.30 (torsdag kl.14 vil der være en optræden med alt det vi har lært)

Sted: Kolding, Dalbygade 40H og Esbjerg, Helgolandsgade 17 (Emcare Sundhed)

Tilmelding: Af hensyns til Corona og den´s såkaldte drillerier har vi valgt at tilmeldingen i første omgang foregår via mail: majken@mhdancestudie.dk – senere vil i blive bedt om at tilmelde Jer via vores betalingssystem klubmodul. SÅ……. hvis i vil sikre Jer en plads, sender i mail med navn, efternavn, tlf. nr., alder, hvilken uge og hvilken by.

Vi starter med et max antal på 20 personer – mon ikke Corona har drillet af inden🙏😜

Mange glade dansehilsener fra Majken og Co.